×

SHOUTcast Hosting me kualitet te larte

Plotesisht pa limit , Ju mund te transmetoni radion tuaj online

faqewebi.com është lider në industrinë e SHOUTcast Radio Streaming si një ofrues i pakufizuar në dëgjues dhe trafikë. Nuk ka rëndësi nëse ju jeni të ri në botën e radios në internet, ose në qoftë se ju jeni një përdorues me përvojë. Ne ju ofrojmë një platformë të plotë automatizimi. Ju mund të keni nën kontroll të plotë radio stacionin tuaj, pa shkarkim të ndonjë softueri.


faqewebi.com ka planin që ju duhet, me çmimin e duhur.


1) Degjues Pafund

• Radio juaj nuk do te ketë kufizim në dëgjueshmeri, jeni radio e madhe apo e vogel për ne nuk ka rendesi.

2) 6GB Hapesire

• Do të keni në dispozicion 6 GB për të ngarkuar këngët që do të luani me AUTO DJ.
3) 99,98% Radio pa ndërprerje
• Duke përdorur disa nga serverët më te mirë dhe lidhjet në dispozicion, ne  jemi në gjendje të sigurojme klientët tanë me 100% uptime, Pra radio juaj do të jetë aktive gjatë gjithë kohës 24/7.
4) Auto DJ - 24/7
• Krijoni playlisten tuaj në kohën që nuk keni internet apo nuk gjendeni pran pc-së, me Auto Dj ju nuk keni mundesi të leshoni muzikë automatikisht 24/7. 
5) Transmetimi 128 Kbps
• Transmetimi me kualitativ për radio, kete lloj transmetimi e përdorin radiot me te njohura ndërkombetare.
6) Intro Reklama
• Ju mund të shtoni muzikë intro lehtë dhe ju mund të shtoni reklama me tekst  të cilat do te shfaqen në të gjitha ekranet dhe mediave për dëgjuesit e menjehere.
7) 24/7 Përkrahje nga ekspertët tanë
• 24/7 Përkrahja nga ekspertët tanë, Ju mund të merrni ndihmë në çdo kohë përmes E-Mail ose Teamviewer.
8) Live Statistikat
• WHMSonic ofron 4 statistika grafike, të gjitha ato janë në dispozicion për ju. Statistikat e radios, nr dhe dëgjuesit duke perfshire edhe këngët momentale.
9) Transfer pa limit
• Transferoni pa kufi në muaj për radion tuaj, radio juaj do te kete data paketa pa kufi që do t'ju mundesoj të transmetoni shumë shpejt për të dëgjuesit tuaj