×

ERP, E-commerce, Aplikacione Android dhe IOS, Portale etj. Ekipi ynë ka një përvojë të gjatë në zhvillimin e aplikacioneve mobile me porosi që përfshin një gamë të gjerë të industrive nga shitja me pakicë në kujdesin shëndetësor dhe shumë më tepër.


Ju dëshironi një ekip aktiv që mund të zhyten në ekosistemin e biznesit tuaj, i cili mund të eksplorojë tregun dhe të kuptojë nevojat, kërkesat dhe aftësitë tuaja, mund të ndërtojë një strategji me të vërtetë të personalizuar dhe të zhbllokojë potencialin e plotë të teknologjisë mobile për kompaninë tuaj. Për këtë bëhet fjalë për zhvillimin e personalizuar të aplikacioneve mobile. Ne njohim biznesin tuaj dhe i përshtatim shërbimet tona për zhvillimin e aplikacioneve sipas qëllimeve dhe pritshmërive tuaja.


Ne ofrojmë shërbime të ciklit të plotë për zhvillimin e aplikacioneve mobile. Kjo përfshin analiza të ekspertëve të biznesit, dizajn dhe zhvillim të aplikacionit tuaj celular nga ideja për të lansuar, integrimin e produktit të ri në infrastrukturën tuaj dhe sigurimin e optimizimit të mëtejshëm dhe shkallëzimit të kërkesës. Ne ndërtojmë aplikacione mobile në platforma të ndryshme duke përdorur teknologji të nivelit të lartë dhe qasje të provuara.