×

Software Development

Ne jemi një kompani e zhvillimit të softuerit që udhëheq transformimin dixhital të klientëve tanë në të gjithë botën përmes shërbimeve të personalizuara të zhvillimit të softuerit. Të gjitha zgjidhjet tona të teknologjisë përshtaten në mënyrë të përsosur me kërkesat e projektit tuaj dhe nevojat e biznesit. Ne përdorim proceset më të mira të praktikës dhe metodologjitë e zhvillimit si një themel për ndërtimin e shpejtë të zgjidhjeve ...

Website Development

Filloni me ne pervojen tuaj ne Web duke blere domainin qe deshironi. Disa faqe interneti kanë karakter të thjeshtë prezantues. Kurse disa faqe të tjera përmbajnë databazë dinamike, funksione të veçanta, aplikacione në web (web apps), biznese elektronike, rrjete sociale, website apo apps per eCommerce. Krijimi ose përshtatja e bazës të të dhënave, e këtyre funksioneve të veçanta dhe aplikacioneve, kërkon zhvillim ose programim ...

Mobile App Development

ERP, E-commerce, Aplikacione Android dhe IOS, Portale etj. Ekipi ynë ka një përvojë të gjatë në zhvillimin e aplikacioneve mobile me porosi që përfshin një gamë të gjerë të industrive nga shitja me pakicë në kujdesin shëndetësor dhe shumë më tepër. Ju dëshironi një ekip aktiv që mund të zhyten në ekosistemin e biznesit tuaj, i cili mund të eksplorojë tregun dhe të kuptojë nevojat, kërkesat dhe aftësitë tuaja ...

Ecommerce Development

Zgjidhjet dhe Shërbimet IT të Personalizuar ofrojnë zgjidhje inovative që përmirësojnë mënyrën e të bërit biznes sot, duke ju lejuar të përqafoni teknologjitë që stimulojnë rritjen e ardhshme të kompanisë suaj. Nga angazhimi i klientit te implementimi i teknologjisë deri te ofrimi i shërbimeve, Zgjidhjet dhe Shërbimet tona IT ju japin mundësinë e aftësive tona në teknologjitë e përparuara dhe praktikat e provuara përgjatë gjithë ciklit të jetës IT.

CMS Development

Nuk keni një faqe webi dhe a po mendoni ta zhvilloni atë? Dëshironi t'i jepni një "Fytyrë Të Re" platformës tuaj online? A keni projektin tuaj dhe a jeni duke kërkuar një partner për të ndërtuar faqen tuaj? Na besoni. Faqja Web sot përfaqëson një mjet themelor strategjik për: · Rritjen e shikueshmërisë dhe reputacionin e markës suaj · Krijimin e kontakte të reja dhe zhvillimin e biznesin tuaj · Ndërtimin e besnikërisë së klientit

Graphic Design

Suport teknik dhe mirëmbajtje për faqen, portalin, dyqanin tuaj online. Me 10 vjet përvojë në përpunimin grafik, ne kemi punuar me 100 lloje biznesesh. Ne ende punojmë për disa klientë që ofrojnë mbështetje Grafike, gjë që përfshin që ne ta drejtojm modelin nga pikëpamja e markës dhe strategjisë, duke u siguruar që gjithçka të ketë lidhje me vlerat e markës së tyre dhe të lidhet me audiencën e tyre të synuar.