×

Nga broshurat e thjeshta te shërbimet e dizajnit të palëvizshëm, ne jemi këtu për ta bërë të njohur markën tuaj. Nga etiketat tërheqëse deri te ngjyrat e pëlqyeshme, ne do të krijojmë dizanje të personalizuara për ju duke mbajtur vlerat e markës suaj të paprekur. Nëse nuk na besoni, provoni. Ne nuk do t'ju zhgënjejmë.


Në këtë epokë dixhitale ekziston një mundësi e madhe që stacionari të bëjë të ndjehet prania e tij. Ka akoma shumë mundësi për një agjensi profesionale të dizajnimit të artikujve shkrimi që mund të përmbushë kërkesat e klientit duke nxjerrë në pah pikat që sjellin vlerën e markës. Ju keni nevojë për një shërbim të dizajnimit të shkrimit që mund të bëjë dizajne shkrimi të personalizuara dhe të bëjë që marka juaj të dëgjohet.


Procesi i Stacionimit të Projektimit

1) Pyetësori i Projektit Ne do t'ju ofrojmë një pyetësor për të plotësuar. Në mënyrë që të arrihet kënaqësia maksimale e klientit, është e rëndësishme që të bëhet hulumtimi ynë.


2) Dorëzimi i mostrës Projektuesit tanë bashkohen për të hartuar një numër dizenjosh sipas dëshirës së klientit. Akoma, detajet tona dhe mostrat e dizenjove u dorëzohen klientëve në pritje të thirrjes së tyre përfundimtare.


3) Skedarët e Burimit PërfundimtarPas dizajnimit dhe përpjekjeve intensive krijuese, produkti përfundimtar është gati për t'u përdorur e cila përsëri është ndërtuar në bazë të kërkesës dhe kënaqësisë së klientit.