×

Më Shumë Se 15 Vite Eksperiencë!

faqewebi.al është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale ë personalizuara në fushën dixhitale. Përmes përvojës sonë ne mund të ndërtojmë faqe interneti për cdo industri dhe jemi në gjëndje të ofrojmë zgjidhje që ju ndihmojnë të permbushni qëllimet tuaja.

Cilado qoftë biznesi juaj mund të jetë nëse keni një agjenci krijuese, një studio dixhitale.

Development Services

Design Services

Digital Marketing Services

Kudo.al Advertisement Services

Ne kemi një rrjet global të klientëve

Specialistet e faqewebi.com punojne me klientet per te percaktuar kerkesat e tyre, per te organizuar burimet, planin, dhe ndjekin nga afer progresin e faqes se internetit. Procesi i zhvillimit te produktit te udhehiqet nga nje proces formal vleresimi, ku ne takohemi me klientet aktuale dhe kliente te mundshem per te kuptuar plotesisht funksionimin e biznesit te tyre, nevojat, dhe sfidat qe hasin ne treg. Ky feedback perdoret per te siguruar qe produkti qe ne zhvillojme (faqewebi.com) ploteson nevojat e botes reale. Modeli i punes bazohet ne marredheniet afagjata strategjike te ortakerise me klientet e saj.

Ne kemi 15 vjet përvojë në teknologji

Faqet e internetit janë një ndër specialitetet tona dhe ne dimë ti ofrojmë më së miri për çdo individ/biznes/aktivitet që kërkon një paraqitje moderne në internet.

Me një staf profesionistësh me shum vite eskperiencë në ndërtim e faqeve të internetit, dyqaneve online, portaleve etj, faqewebi.al ofron shërbimet për këdo që kërkon standartet më të larta. Siguria në internet, dizajne moderne qe i rezistojne kohës, blerje online dhe fleksibiliteti në menaxhim janë vetitë kryesore të faqeve të internetit që ne ndërtojmë. Ofrojmë zgjidhje dhe konsulence për cdo projekt që keni ideuar duke ju treguar gjithë metodologjinë dhe praktikën e punës që ndjekim.