×
€45 €60

Salient mund të përdoret për të lëshuar të gjitha llojet e faqeve të internetit të bukura, profesionale dhe interesante. Kjo temë me shumë koncepte WordPress ofron veçori të tilla të dobishme si ngjyra të pakufizuara, tipografi e përparuar, paraqitje e përgjegjshme, gatishmëri e retinës, një bandë e shablloneve të faqeve dhe shumë më tepër. Duke përdorur Spikatur ju mund të zgjidhni nga disa paraqitje të kokave për të shfaqur një titull tërheqës për faqen tuaj të internetit. Salient është i përshtatshëm për muzikantë, profesionistë të pavarur, restorante, fotografë dhe biznese ose shërbime të tjera.

Kategoria: WordPress
SKU: 32