×

(2)

€35 €60

Gazeta është një temë WordPress që ju lejon të shkruani artikuj dhe postime në blog me lehtësi. Ne ofrojmë mbështetje të shkëlqyeshme dhe ndihmë miqësore! Krijoni një uebfaqe të shkëlqyeshme për lajmet me modelin tonë të gazetave. Kjo temë bestseller është e përkryer për blogje dhe e shkëlqyeshme për një lajm, gazetë, revistë, botim ose faqe për rishikim. Ai mbështet video nga YouTube. AMP dhe celular gati. Në përputhje me GDPR, tema është e shpejtë, e thjeshtë dhe e lehtë për t'u përdorur për një kriptovalutë, modë, ushqim, mënyrë jetese, moderne, personale, udhëtime, luksoze, virale, minimale, projekte minimale, zhvillimi i uebit dhe më shumë. I integruar me Instagram, Forumin bbPress, BuddyPress dhe WooCommerce, ai përdor praktikat më të mira të pastra të SEO-së. Gazeta mbështet Google Ads dhe AdSense të përgjegjshëm.

Kategoria: WordPress
SKU: 34543