×
faqewebi.com eshte nje digital media agency dhe ofron nje cikel te plote ne sherbimin online qe fillon me krijimin e websiteve prezantuese, zhvillimin e aplikacioneve dhe zgjidhjeve specifike per biznesin, dizenjimin e brand identity dhe elementeve tjera grafike. Menaxhimin e brand reputation dhe rritjen e brand awareness. Si dhe dhjetra sherbime ne fushen e marketingut direkt si SEO, email Marketing, Mobile marketing, PPC  etj.
Digital marketing na ofron mundesi te pafundme per marketimin e biznesit tone online. Ato mund te jene si marketingu ne rrjetet sociale, marketingu me ane te email, marketing me PPC, reklamimi ne google nepermjet SEO. Rekomandimi yne eshte kombinimi i ketyre menyrave duke qene se ato rrisin eficensen per njera tjetren. Dhe si rezultat ne perfitojme nje marketing me te lire dhe nje plan afatgjate.
Webi eshte faqa prezantuese qe ne krijojme per biznesin tone online. Faqet e webit mund te krijojne mundesi te pafundme per reklamimin e biznesit, menaxhimin, shitjen e produkteve etj. Per kete arsye cmimet jane te variueshme, Vitet e fundimit teknologjia na mundeson qe te reduktojme oret e punes te nevojshme per krijimin e websiteve dhe per kete arsye cmimet per faqet prezantuese jane te perballueshme nga te gjithe bizneset. Ato fillojne nga 200 Euro ku perfshihet ndertimi i faqes, blerja e domain, support, shared hosting etj.
Marketingu digital eshte teresia e veprimive promocionale qe ne realizojme per biznesin tone nepermjet internetit apo pajisjeve mobile. Ne sektorin e marketingut digital futet marketingu ne rrjetet sociale si facebook, instagram. Marketingu i realizuar me ane te email, dergimi i mesazheve promocionale nepermjet telefonit, marketingu me ane te PPC SMM etj. Gjithashtu pjese e marketingut digital eshte edhe SEO, Brand Awareness, Reputation Manager etj.

Për fat të keq jo , kur beni porosi për krijimin e webfaqes duhet të keni patjetër logo. Nese dëshironi që ne të krijojmë një logo për ju ( atëherë mund të beni kërkesë për çmim të logos dhe brendimit )

Nëse dëshironi që ne të ndertojmë diçka sipas porosisë tuaj atëherë ju duhet të na kontaktoni ne chat ose email ( info@faqewebi.com ) që të japim propozimin dhe çmimin!

faqewebi.com është e profesionalizuar për FAQE INTERNETI

Për të ndertuar webfaqen tuaj merr kohë 1-2 javë nga ai moment që dizajnerat tonë marrin informacionin e duhur nga ju!

Me një fjalë në pakot me lartë janë të përfshirë çmimet se sa dhe cfarë mund të ofroj webfaqja juaj, pra nëse keni një biznes dhe ju duhet një faqe interneti komplete pa asnjë kosto shtesë atëherë jeni në vendin e duhur.