×

Rreth Shqiperia.chat


Kjo platformë është e mundur në cdo dispozitiv , dhe ofron thjeshtësi, shpejtësi, dhe siguri.
Cfarë do të gjeni në këtë chat?
1-Privat chat
Chato me kedo në privat
2-Krijo #dhoma publike apo private
Të gjithë mund të krijojnë #dhomen e tyre
3-Video Chat
Chatoni në grup apo privat me video chat
4-Chat ne Grup
Chatoni më grupin tuaj të preferuar
5-Dërgoni Foto ose Video
Ngarkoni në cdo kohë një imazh apo video
6-Shkëmbeni imazhe Giphy
Sistemi ofron miliona Ghipy, mjafton vetëm të zgjidhni
7-Voice chat
Dërgoni pa fund mesazhe zanore

Keni pyetje?