×

Rreth Kudo.al

Kudo.al është portali më i ri që ofron shërbime të dyanëshme si për konsumatorët por edhe bizneset. Vizitoret mund të vijn për sygjerime dhe prenotime të një restoranti, eventi spitali dhe shumë shërbime të tjera të cilat kanë një ndarje kategorike për çdo fushë. Bizneseve ju ofrohet mundësia e reklamimit dhe bëhen pjesë e faqes. E gjitha realizohet vetëm duke u abonuar në një prej paketave që ne ofrojm të cilat fillojn prej 0Lek dhe rriten në bazë të kërkesave tuaja që doni të shfaqni në reklamimin tuaj. Filloni të zhvilloni biznesin tuaj duke kaluar më parë nga Kudo.al.


Keni pyetje?