×

Development Services

Design Services

Digital Marketing Services

Kudo.al Advertisement Services

Sherbimet

faqewebi.com ofron një game të gjërë të shërbimeve të zhvillimit të web-it të cilat i përshtaten nevojave dhe kërkesave individuale të secilit klient. Ne ofrojme zgjidhje të plota për problemet tuaja, dhe kujdesemi në projekt nga fillimi deri ne fund per to.

Software Development

Ne jemi një kompani e zhvillimit të softuerit që udhëheq transformimin dixhital të klientëve tanë në të gjithë botën përmes shërbimeve të personalizuara të zhvillimit të softuerit. Të gjitha zgjidhjet tona të teknologjisë përshtaten në mënyrë të përsosur me kërkesat e projektit tuaj dhe nevojat e biznesit. Ne përdorim proceset më të mira të praktikës dhe metodologjitë e zhvillimit si një themel për ndërtimin e shpejtë të zgjidhjeve ...

Website Development

Filloni me ne pervojen tuaj ne Web duke blere domainin qe deshironi. Disa faqe interneti kanë karakter të thjeshtë prezantues. Kurse disa faqe të tjera përmbajnë databazë dinamike, funksione të veçanta, aplikacione në web (web apps), biznese elektronike, rrjete sociale, website apo apps per eCommerce. Krijimi ose përshtatja e bazës të të dhënave, e këtyre funksioneve të veçanta dhe aplikacioneve, kërkon zhvillim ose programim ...

Mobile App Development

ERP, E-commerce, Aplikacione Android dhe IOS, Portale etj. Ekipi ynë ka një përvojë të gjatë në zhvillimin e aplikacioneve mobile me porosi që përfshin një gamë të gjerë të industrive nga shitja me pakicë në kujdesin shëndetësor dhe shumë më tepër. Ju dëshironi një ekip aktiv që mund të zhyten në ekosistemin e biznesit tuaj, i cili mund të eksplorojë tregun dhe të kuptojë nevojat, kërkesat dhe aftësitë tuaja ...

Ecommerce Development

Zgjidhjet dhe Shërbimet IT të Personalizuar ofrojnë zgjidhje inovative që përmirësojnë mënyrën e të bërit biznes sot, duke ju lejuar të përqafoni teknologjitë që stimulojnë rritjen e ardhshme të kompanisë suaj. Nga angazhimi i klientit te implementimi i teknologjisë deri te ofrimi i shërbimeve, Zgjidhjet dhe Shërbimet tona IT ju japin mundësinë e aftësive tona në teknologjitë e përparuara dhe praktikat e provuara përgjatë gjithë ciklit të jetës IT.

CMS Development

Nuk keni një faqe webi dhe a po mendoni ta zhvilloni atë? Dëshironi t'i jepni një "Fytyrë Të Re" platformës tuaj online? A keni projektin tuaj dhe a jeni duke kërkuar një partner për të ndërtuar faqen tuaj? Na besoni. Faqja Web sot përfaqëson një mjet themelor strategjik për: · Rritjen e shikueshmërisë dhe reputacionin e markës suaj · Krijimin e kontakte të reja dhe zhvillimin e biznesin tuaj · Ndërtimin e besnikërisë së klientit

Graphic Design

Suport teknik dhe mirëmbajtje për faqen, portalin, dyqanin tuaj online. Me 10 vjet përvojë në përpunimin grafik, ne kemi punuar me 100 lloje biznesesh. Ne ende punojmë për disa klientë që ofrojnë mbështetje Grafike, gjë që përfshin që ne ta drejtojm modelin nga pikëpamja e markës dhe strategjisë, duke u siguruar që gjithçka të ketë lidhje me vlerat e markës së tyre dhe të lidhet me audiencën e tyre të synuar.

Ne ofrojmë zgjidhje cilësore për klientët

Specialistet e faqewebi.com punojne me klientet per te percaktuar kerkesat e tyre, per te organizuar burimet, planin, dhe ndjekin nga afer progresin e faqes se internetit. Procesi i zhvillimit te produktit te udhehiqet nga nje proces formal vleresimi, ku ne takohemi me klientet aktuale dhe kliente te mundshem per te kuptuar plotesisht funksionimin e biznesit te tyre, nevojat, dhe sfidat qe hasin ne treg. Ky feedback perdoret per te siguruar qe produkti qe ne zhvillojme (faqewebi.com) ploteson nevojat e botes reale. Modeli i punes bazohet ne marredheniet afagjata strategjike te ortakerise me klientet e saj.

Pasion, Dedikim

Faqewebi.com si pjesë integrale e Kompanisë Kudo.al, është një agjensi e marketingut dixhital me shërbim të plotë që jeton dhe merr frymë "Jashtë Kutisë". Ne jemi një ekip ekspertësh të marketingut dixhital që kapim ato ide të pastra prej ari dhe i shndërrojmë ato në realitet. Një arsye kryesore pse jemi të sigurt në dhënien e rezultateve është se ne kemi talentin më të mirë në çdo kanal dixhital. Nga dizajni dhe zhvillimi te shërbimet SEO, pagesa për klikim, përmbajtja, mediat sociale dhe më gjerë, ne punojmë së bashku për të siguruar që ju të shihni rezultatet më të mira në të gjitha fushatat. Ne jemi të përqëndruar në “Rikthimin e Investimit – Roi” dhe na pëlqen t'i mbajmë gjërat transparente, në mënyrë që të dini saktësisht se ku dhe si po shpenzohen paratë tuaja, qoftë kjo me marketingun në motorët e kërkimit, zhvillimin e webit ose marketingun dixhital.

Prej vitesh përkujdesemi për imazhin online të kompanive më të mëdha shqiptare.

Ne kemi më shumë se 2 mijë klientë të kënaqur që punojnë me ne.

CMIMET E PAKETAVE

2500K+

Klientet e lumtur

1362K+

Shkarkimet totale

864

Çmimet e Fituara

1765

Usera Te Regjistruar

PROJEKTET E PERFUNDUARA

Ne jemi të orientuar drejt cilësisë dhe ne japim më të mirën për t’ju ofruar zgjidhje afatgjata. Punimet tona karakterizohen nga dizajn kreative dhe elastike, hostim me shpejtësi të lartë dhe të sigurt, internet marketing, zgjidhje IT dhe mirëmbajtje 24/7.

BLOGU YNË

Na Kontaktoni